KONTAKT

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

ULRIK NERLØE

EKSPERT I SELVUDVIKLING

Vi lever ganske enkelt vores liv på autopilot og glemmer af se indad før det typisk er for sent. Personlig udvikling er det absolut største potentiale der ligger ubrugt i mange virksomheder i dag - alt andet er optimeret til dets fulde! Ulrik Nerløe arbejder med verdens største virksomheder og har udviklet en filosofi indenfor ledelsestransformation, som kan ændre en organisations trivsel, performance og sammenhold på mindre end 15 måneder!

FOREDRAG

1) LEVER DU DIT LIV ELLER BLIVER DIT LIV LEVET FOR DIG?

Vi lever ganske enkelt vores liv på autopilot primært drevet af vores vaneglade hjerne. Udfordringen er, at denne tendens gør os til ikke bevidste mennesker. Vi ved ganske enkelt kun hvad vi er, men ikke hvem vi er. Det handler om at gøre op med det faktum, at vi tænker 60-80.000 tanker i døgnet hvor gennemsnitlig 80% er negative eller frygtbetonede. De fleste af os ved alt om - hvad vi IKKE ønsker og bruger næsten alle vågne timer på tanker omkring dette. 

 

For at kunne navigere i fremtiden bliver vi nødt til at ændre på vores selvindsigt. I 1850’erne skrev Kirkegaard ”Alle ønsker udvikling, men ingen ønsker forandring”. – En sandhed som fortsat gælder i dag og som skal ændres NU, hvis vi som mennesker skal kunne trives i fremtidens hverdag. Personlig udvikling er det absolut største potentiale der ligger ubrugt i mange virksomheder i dag, da alt andet er optimeret til dets fulde!

 

På dette foredrag fortæller jeg, ud fra egen livserfaring hvordan man som person, medarbejder og leder kan påbegynde sin selvudviklingsrejse. Konkrete eksempler fra egen og andres udvikling, samt værktøjer til at arbejde med at bevidstgøre sig selv om ens eget største potentiale. Få skabt realitet og kvalitet i, hvad man ønsker og ubevidst evner, og hvordan man kan ændre adfærd og tanker, så ens udvikling bliver fokuseret og ikke mindst bliver til en realitet.

2) FRA UBEVIDST TIL BEVIDST VIRKSOMHEDSKULTUR

Mange mennesker lever hver dag i 90-95% ubevidsthed. Vi lever ganske simpelt vores liv på rutinen og vanen. Når vi som ledere skal lede organisationen, handler det i bund og grund om, at få hver enkelt medarbejder til at fokusere på sit ansvar for, at virksomheden flytter i den retning - som virksomheden overordnet set ønsker. Historisk set, er de fleste organisationer fejlet i denne proces, fordi medarbejderne ikke flytter med.

 

Årsagen til dette skyldes, at vi ikke animeres til at stoppe op og reflekterer, men i stedt lever på autopilot. Det betyder, at virksomhedskulturen er ubevidst i størsteparten af tiden, hvilket påvirker vores agilitet og eksekveringerne.

 

Begrebet virksomhedskultur kan i simple termer beskrives som ”Det vi gør, tænker og føler når vi er sammen på arbejde!” Det handler altså om adfærd, holdninger og mindset. Et udgangspunkt som for de fleste - er ubevidst.

 

Foredraget ”Fra ubevidst til bevidst virksomhedskultur” tager udgangspunkt i en gennemtestet transformation som har skabt stærke resultater i store virksomheder som Deutsche Bahn, Nykredit, Alm. Brand, og Atlas Copco. Der sættes fokus på hvordan lederne får værktøjer til transformere medarbejderne fra ubevidste til langt mere bevidste mennesker, og hvordan medarbejder selv kan bidrage til denne transformation.

OM FOREDRAGENE

10 - 3000 deltagere

60 - 90 minutters varighed

Foredrag i Danmark og udlandet

Foredrag på dansk og engelsk

OM ULRIK NERLØE

Ulrik Nerløe har arbejdet og boet i Frankrig og USA, og skrevet den internationale bestseller ”The Life Bridge”. Han har udviklet en filosofi indenfor ledelsestransformation, som kan ændre en organisations trivsel, performance og sammenhold på mindre end 15 måneder! Ulrik coacher desuden ledere i verdens største virksomheder og organisationer. I forbindelse med udgivelsen af ”The Life Bridge”, er han blevet interviewet af de største TV-stationer i USA. Se mere her.

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

  • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten