KONTAKT

  • Black Facebook Icon

SVEND PEDERSEN

EKSPERT I BITCOINS

Svend Pedersen har en fortid som postbud, buschauffør, folkeskolevikar, managementkonsulent, iværksætter, grafiker, journalist, avisbud, direktør for avisbude, folketingskandidat - og er for tiden økonomidirektør i CIMA Technologies og far til fire. Svend har desuden studeret filosofi og gået på Handelshøjskolen.

FOREDRAG

1) BITCOINS

De første Bitcoins opstod 3. januar 2009, og siden er der udvundet 16 millioner kroner af denne internetvaluta + plus milliarder af andre “mønter” fordelt på 4-500 forskellige internetvalutaer. På de efterfølgende 8-9 år har Bitcoin opnået stadigt større udbredelse, og udviklingen fortsætter.

I et folkeligt sprog forklarer Svend Pedersen teknikken bag Bitcoin, hvordan man bruger Bitcoin, hvorfor det er den sikreste valuta på kloden, og hvordan teknikken bag Bitcoin (blokkæden) kan bruges til meget andet end betaling.

Foredraget forklarer også, hvad penge i det hele taget er, og hvordan man fastsætter værdien af penge - så alle kan forstå det.
Bagsiden af Bitcoin-mønten (hacking) og hvordan man undgår den forklares også, og hele valutaen demonstreres i praksis. Til slut får tilhørerne mulighed for at købe deres måske første Bitcoins - hvis de tør!

2) ATLANTIS OG NORDEN

Historien om Atlantis (foredragsholderen anerkender ikke ordet “Atlantismyten”) blev fortalt af ægyptiske skriftkloge til den græske lovgiver Solon og siden nedskrevet af Platon i to af hans dialoger: Kritias og Timaios. Fortællingen placerer ikke Atlantis geografisk, og mange har siden forsøgt at placere (og genfinde) Atlantis rundt omkring: på et sunkent kontinent, på Azorerne, vulkanøen Santorini og mange andre steder.

Den mest sandsynlige teori er samtidig den mest oversete. Svend Pedersen forklarer, begrunder og forsvarer Jürgen Spanuths forkætrede teori fra 1940’erne, så tilhøreren må føle sig overbevist om, at Atlantismyten endelig er forklaret: Atlantismyten handler ganske enkelt om germansk bronzealders ophør og jernalderens begyndelse. En særdeles spændende fortælling!

OM FOREDRAGENE

Uendeligt

1/2 - 2 timers varighed

Foredrag i Danmark 

Foredrag på dansk 

OM SVEND PEDERSEN

Svend Pedersen har en fortid som postbud, buschauffør, folkeskolevikar, managementkonsulent, iværksætter, grafiker, journalist, avisbud, direktør for avisbude, folketingskandidat - og er for tiden økonomidirektør i CIMA Technologies og far til fire. Svend har desuden studeret filosofi og gået på Handelshøjskolen og er medstifter af det yngste opstillingsberettigede parti til Folketinget: Nye Borgerlige. 

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

  • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten