KONTAKT

 • Black Facebook Icon
 • Black Twitter Icon
 • Black LinkedIn Icon

SIMONE LEMMING ANDERSEN

EKSPERT I RELATIONER

Noget af det vi mennesker bøvler allermest med i vores liv - er kunsten at skabe gode relationer til andre mennesker, både de private og de kommercielle. Men får du skovlen under teknikkerne, så er de succesfulde fremtidsmuligheder uendelige. Simone er journalist, cand. phil., international bestseller forfatter og har holdt mere end 600 foredrag og workshops verden over.

FOREDRAG

1) KICKSTART EN KONFERENCE- ELLER VIRKSOMHEDSDAG

Vi kender alle fornemmelsen af, at det først er efter frokosten, at man føler sig tilpas i en ny forsamling. Med specielle greb og øvelser sættes scenen, så alle deltagere føler sig inkluderet fra starten af mødet.

 

Hver dag afholdes der uendeligt mange vigtige og dyre konferencer og møder – hvad nu hvis lærings- og tilfredshed-kurven kan intensiveres – ved at gøre folk trygge fra starten af. 

 

Hvordan kickstarter man en konference, et seminar, en medarbejder-dag eller et møde, så deltagerne fra starten får skabt relationer og føler sig læringsparate?

Hvordan er det nu det er?

Ankommer man f.eks. alene til en konference, kender kun få eller slet ingen, eller kommer man fra udlandet, så kan det være meget grænseovertrædende, at skulle træde ind i en forsamling. - Hvad skal man gøre af sig selv og hvordan kan man optage kontakt? Hvordan finder ind i en tryghedszone – så man kan slappe af, modtage læring og skabe de vigtige relationer?

 

Simone har specialiseret sig i at lave berigende starter på konferencer og møder, så deltagerne helt fra starten af - føler sig trygge og motiverede, får kontakt til flere af de andre deltagere og lærer nyt om vores måde at kommunikere på. Den viden der deles ud og de øvelser der sættes i gang - skaber en super atmosfære, som beriger nuet og giver en god stemning. Deltagerne får desuden værktøjer til brug gennem resten af dagen, og i deres fremtidige arbejde. 

På evalueringerne kan man se, at deltagerne husker disse konferencer og seminarer fordi oplevelserne og deres udbytte skiller sig ud, fra de mange andre arrangementer de deltager i.

 

Som arrangør opnår man som oftest højere evalueringer og berigende kommentarer, når man får startet på den gode måde. 

 

En faciliteret start kan ligge mellem 20-45 min.

2) NETWORKING - VERSION 2.0

Dybest set er networking en lang række udvekslinger af tjenester og din dyrebareste forsikring i dit liv og din virksomhed.

Ud fra den nyeste forskning skal vi ikke længere fare rundt og dele visitkort ud til højre og venstre og deltage i alverdens netværksmøder. 

Nu handler det om at spare tid, finde ud af hvad man skal bruge sit netværk til og så kvalificere sine relationer.

Foredraget bygger på materialet fra den internationale bestseller: ”The Networking Book” - som også er oversat til dansk - og henvender sig til virksomheder, organisationer og private. 

Networking Version 2.0 indeholder:

 • Gør dit netværk effektivt!

 • Find din vision og dine knudepunkter

 • Hvordan skaber du gode relationer?

 • Dine personlige forcer ​​

 • Hvordan opbygger og udvider du din karisma?

 • Cirkulations- og introduktionsteknik

 • Øvelser - teknikkerne implementeres undervejs! 

Foredraget udbydes også som en workshop på 1-6 timer.

3) MIG SOM FORMIDLER

De fleste af os er supergode til vores daglige arbejde. Vores udfordringer opstår, når vi skal videreformidle vores fag og viden, og havde modtageren eller modtagerne til at forstå vores indhold, intension og pointer.

Når vi kommunikerer med andre mennesker kommer ikke bare vores ord men også vores personlighed og udtryk i spil. For at en kommunikation kan blive succesfuld skal både ord og attitude supplere hinanden og helst arbejde synkront. Det lyder måske svært - men for de fleste drejer det sig om mindre tilretninger og en opprioritering og forstærkning  af ens stærke sider.

Formidling kan læres og kan blive et af de stærkeste redskaber du kan have med dig i en erhvervskarriere. - Eller sagt med andre ord; det er ikke sjovt - ikke at være god til det formidling!

 

"Mig som formidler" indeholder:

 • Hvordan reagerer andre mennesker på mig?

 • Skal du have handlekraft – skal du have styr på dit udtryk!

 • Din faglighed betyder ikke alt – men det gør din personlighed!

 • Din personlige værdi – kender du den?

 • Hvornår og hvordan kommunikerer jeg bedst?

 • Introvert/Extrovert

 • Hvordan kommer du ind i et rum?

 • Hvordan agerer du i et rum med mange mennesker?

 • Status og koden til karisma

 

Målet med dette foredrag er; at skabe et realistisk syn på dig selv og aktiverer og forstærke de kommunikative kvaliteter der naturligt knytter sig til din personlighed. Det er en fantastisk rejse, som forandrer dit syn på sig selv og dermed automatisk andres afkodning af dig. – Det gør vejen farbar for den gode jobsamtale, formidlerrollen, underviseren, projektmedarbejderen, konsulenten osv. ​ Foredraget udbydes også som en workshop på 1-3, eller 1-6 timer.

OM FOREDRAGENE

5 - 400 deltagere. 

1/2 - 2 timers varighed

Foredrag i Danmark og udlandet

Foredrag på dansk og engelsk

OM SIMONE LEMMING ANDERSEN

Simone Lemming Andersen, journalist & cand. phil., forfatter og foredragsholder, og har været TV-talkshowvært og redaktør i Danmarks Radio. Driver nu Strategisk Kommunikation, hvor hvor hun er ekspert i relationsskabelse, networking og formidling. Simone har skrevet tre danske bestseller bøger og har også udgivet den internationale bestseller "The Networking Book" - der er udkommet i en dansk udgave. Simone har holdt mere end 600 foredrag verden over.

KONTAKT SIMONE LEMMING ANDERSEN

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

 • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten