KONTAKT

RICHARD LØWE

EKSPERT I BALANCE

Richard Løwe - Foredragsholder, erhvervscoach, stressekspert, virksomhedsudvikler og bestyrelsesmedlem. Jeg var en succesfuld virksomhedsejer – men balancen røg, og jeg mistede grebet om mit liv. Men det, der ikke slog mig ihjel, gjorde mig stærkere!

Nærværende, humoristisk og hudløst ærligt fortæller Richard Løwe om 25 år i overhalingsbanen, hvor alle balancer i livet pludselig forsvandt!
Hvad skal der egentlig til for at bibeholde balancen mellem arbejdsliv og privatliv - samtidig med, at vi som ledere og virksomhedsejere til stadighed skal være nytænkende og vækstorienterede?

FOREDRAG

HVAD ER DIN SLIKPOSE?

Med udgangspunkt i sit eget liv - bliver du vidne til en spændende fortælling fra barnsben og op igennem Richard Løwe´s voksne forretningsliv.
Richard har ejet flere forskellige virksomheder lige fra en succesfuld tøjbutik til at være den første store danske distributør indenfor IT tilbehør med en trecifret million omsætning.
Idéen til at starte sin nuværende virksomhed ”Richard Løwe – Balance in Business” fik han efter selv at havde været ude i torvene som virksomhedsejer, og han mistede grebet om hele sit liv.
Richard har på egen krop erfaret, at det, der ikke slog ham ihjel, rent faktisk gjorde ham stærkere, og at der findes teknikker til at undgå at miste grebet, om sit liv. 
Hans passion er i dag at hjælpe andre med ikke at ende i samme situation som han selv gjorde. Teknikkerne giver han videre i foredrag og lukkede forløb.
Richard Løwe ved om nogen, hvor ensomt det kan være at sidde i chefstolen og være den alle pile peger på. Men han ved også, at du godt kan holde balancen, selv om der er tryk på i hverdagen. 

Foredraget eller workshoppen indeholder:

  • Egen fortælling

  • Virksomhedsejernes, ledernes og medarbejdernes udfordringer

  • Hvornår er du i dit rette element?

  • 7 Skridt til succes med balance

  • Lykke og arbejdsglæde

  • Balance Løwe Hjulet

  • Hvordan får vi “Det magiske samarbejde” i vores virksomhed?

Foredraget udbydes også som en workshop på 1-6 timer.

  • Black Facebook Icon

OM FOREDRAGENE

8 - 100 deltagere

1/2 - 2 timers varighed

Foredrag i hele Danmark

Foredrag på dansk

OM RICHARD LØWE

Richard Løwe har tidligere ejet 6 forskellige virksomheder. I dag hjælper han virksomhedsejere og ledere med at finde den rigtige balance imellem arbejdsliv og privatliv. Har haft flere hundrede erhvervsledere og virksomhedsejere i forløb som erhvervscoach, stress ekspert, og virksomhedsudvikler. Er desuden med i flere bestyrelser og advisory boards.

Se på www.richardloewe.dk - hvor hans kunder fortæller om hvad et møde med ham har betydet for dem.

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

  • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten