KONTAKT

  • Black Facebook Icon

MIKKEL GUNDERSEN

EKSPERT I TANKELÆSNING

Har de sidste 20 år - rent professionelt - læst, studeret og praktiseret hvordan man kan plante en tanke eller aflæse en tanke hos et andet menneske. Hvordan hjernen i dagligdagen ubevidst kan bedrage os og hvilke mekanismer man skal være opmærksom på.

FOREDRAG

1) MENTALT SERVICEFTERSYN

Et hjerne selvforsvarskursus der giver dig teknikkerne til at være den bedste udgave af dig selv. Indblik og undervisning i præcist hvilke ubevidste mekanismer der foregår i hjernen.
Mikkel viser hvordan hjernen ubevidst selv tager beslutninger på dine vegne.
Eksempler og konkrete hjernetests fra forskningsprojekter er en del af foredraget hvor du som tilhører må indse at hjernen på daglig basis drager forhastede konklusioner om virkeligheden.
Der perspektiveres til dagligdagen og de specifikke situationer det er værd at være ekstra opmærksom på - især på arbejdspladsen.

Du vil opleve vigtigheden i:

  • Antagelses-Arne på godt og ondt

  • Hermann Ebbinghaus, for langt færre misforståelser

  • Meget, meget mere

2) HUKOMMELSESTEKNIK

Du kan med Mikkels enkle teknikker lære at huske langt mere og langt bedre end du drømmer om. Ved dette foredrag vil du få koden til, hvordan din hjerne kan lære at huske vigtige informationer.
Han vil demonstrere en række psykologiske sansebedrag, der hver især illustrerer, hvordan hjernen fungerer, når det handler om at huske og ikke mindst hvorfor information hurtigt glemmes igen.

Teknikker - hvor du vil blive bedre til at huske:

  • Præsentationer, taler og foredrag uden manuskripts

  • Vigtige argumenter i forhandlingssituationer eller jobsamtaler

  • Navne på personer du møder i arbejds- og privatlivet​​

Foredraget kan kombineres med en workshop, hvor teorien afprøves i praksis. Her vil du meget hurtigt opleve en markant forbedring af din hukommelse.

OM FOREDRAGENE

20+ deltagere

1/2 - 1 times varighed

Foredrag i Danmark

Foredrag på dansk og engelsk

OM MIKKEL GUNDERSEN

Mikkel Gundersen har mere en 2000 shows og foredrag i baggagen. Han kan alt fra at begejstre tusindevis af mennesker til at være mental mentor for et enkelt menneske.
Mikkel er certificeret hypnotisør, mentalist, uddannet netværks facilitator og foredragsholder.

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

  • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten