KONTAKT

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

MALENE WILKEN

EKSPERT I FORANDRING

Forandringer kræver mod, motivation og planlægning. Motivationen kan komme fra drømme, ønsker eller et behov for at ændre en given situation. Modet til at tage det første skridt mod forandringen, kan være svært - men er langt fra umuligt, og Planlægningen – ja, den kommer ingen udenom.

FOREDRAG

1) GØR VISIONEN TIL VIRKELIGHED

Opskriften er faktisk ret enkel. Det handler om at lægge en plan og følge den. Desværre får manglende mod og motivation nogle gange lov til at bremse visionerne. Det vil jeg gerne lave om på! Med udgangspunkt i egne erfaringer, inspirerer jeg enkeltpersoner, arbejdsgrupper og virksomheder til at få modet og gøre visionerne til virkelighed. I 2003 besluttede jeg mig for at gøre noget jeg ikke havde forudsætningerne for. Det viste sig ret hurtigt, at jeg kunne komme i mål med projektet, - og når jeg kunne, så kan alle gøre det! 

 

Foredraget indeholder:

  • Motivation til at skabe en forandring 

  • Modet til at tage det første skridt fra tanke til handling 

  • Inspiration til at gøre noget andet end det man plejer 

  • Planlægningsværktøjer, der sikrer I kommer godt i mål 

 

Foredraget udbydes også som workshop.

2) KAST FORTØJNINGERNE OG TAG MED TIL MIDDELHAVET

Hvad gør man hvis man får lyst til at lave sin egen Kurs mod fjerne kyster? Hvordan forbereder man sig på at sejle ud i det blå og hvad gør man, hvis virkeligheden viser sig at være anderledes end drømmen? I 2009 tog Malene på en to år lang sejlads med mand og børn (Marie på 2 år og Sebastian på 5 år). Tag med på denne inspirerende rejse der byder på smukke bugter, store naturoplevelser og masser af tid til at være sammen som familie. Foredraget henvender sig til alle, der har lyst til at høre om en kernefamilie, der har gjort noget ud over det sædvanlige. 

 

Foredraget indeholder:

  • En spændende fortælling om at sejle på eventyr 

  • En behagelig og medlevende fortællestil 

  • Oplæsning af bøgerne om rejsen 

 

Foredraget kan med fordel kombineres med en vinsmagning eller en middag med retter fra Frankrig, Spanien, Italien, Tyskland, Grækenland, Holland og Luxemburg.

OM FOREDRAGENE

10 - 1000 deltagere. 

1/2 - 1 1/2 timers varighed

Foredrag i Danmark og udlandet

Foredrag på dansk og engelsk

OM MALENE WILKEN

Malene er en anmelderrost forfatter og foredragsholder. Hendes manglende evne til at lade sig begrænse, har gjort hende i stand til at gøre noget af det mange drømmer om. Hun kan få selv de største udfordringer til at dreje sig om lysten til at ville og turde mere.

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

  • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten