KONTAKT

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

LARS HENRIK NIELSEN

EKSPERT I TITANIC

Lars Henrik Nielsen er helt tosset med Titanic. Han er uddannet indenfor psykologi og filosofi. I 2012 deltog han i en rekonstruktion af Titanics jomfrurejse som markering af 100 året for forliset. Det kom der et foredrag ud af hvor du kan høre nogle af de både kendte og mere ukendte historier om verdens dengang største menneskeskabte og mest moderne bevægelige objekt. En rejse som mange virksomheder i dag kan lære forunderlige ting af.

FOREDRAG

1) TITANIC &

For lidt over 107 år siden fandt verdens nok mest kendte skibsforlis sted. En historie som siden er blevet fortalt, genfortalt, fortolket og analyseret i alle hjørner og kanter. Det er naturligvis Titanic’s jomfrurejse og forlis jeg her tænker på.

 

I 2012 deltog jeg sammen med nogle af verdens førende historikere, forskere, entusiaster og pårørende på en rekonstruktion af Titanic’s sejltur som markering af 100 året for forliset. Det kom der dette et foredrag ud af – jeg kalder det for Titanic &.

 

”Titanic” fordi du her får mulighed for både at høre, se og mærke elementer af både kendte og mere ukendte historier om verdens dengang største menneskeskabte og mest moderne (innovative?) bevægelige objekt.

 

”&” fordi vi tilføjer noget som optager dit publikum; ledelse, konflikthåndring eller mødet med det nye vi ikke forstå – og jeg lover at koble historien og jeres emne sammen både respektfuldt, aktuelt og meningsskabende.

 

Hvorfor spillede orkesteret videre da Titanic var ved at gå ned? For var der overhovedet nogle som lyttede? Og hvad får dig til at lytte og aktivere dine sanser når du, din arbejdsplads eller din familie er ude i høj sø?

 

Foredraget består som udgangspunkt af to dele af hver 45 minutter med en pause imellem, men er jeres tid sparsom så lad os i fællesskab finde frem til hvilke dele i foredraget der har netop dine deltageres interesse.

2) FLYVEDRAG OM ARBEJDSGLÆDE

Bare rolig! Det er naturligvis en fejl at begreberne arbejde og glæde er at finde i samme sætning. De to ord har naturligvis intet med hinanden at gøre. Eller hvad?

 

I dette foredrag bruger vi fly-metaforen til at rammesætte en opdagelsesrejse, hvor vi sammen flyver ud i verden for at udforske hvad arbejdsglæde er for en størrelse, hvor glæde egentlig kommer fra (og går hen når den bliver væk) og hvad der får den til at gro på vores arbejdsplads eller i vores forening.

 

Vi bruger sammen flyveturen – uanset om det er kort indenrigsflyvningen eller en længere langdistancetur på både at undersøge, grine og tænke samt mærke efter på egen krop hvad glæde på jobbet gør ved os, ved kollegaerne og vores kunder eller brugere. Og som totalt bonus er dette den eneste flyvetur du kommer på hvor du overhovedet ikke skal bekymre dig om CO2 udledningen.

 

Jeg kommer også som en del af foredraget med tre simple med effektfulde forslag til hvordan du og dine kollegaer enten får mere arbejdsglæde eller fastholder den arbejdsglæde I allerede har. I vi bestemmer i samarbejde hvor meget gas fly-metaforen skal have – vi har erfaring både med den lille og effektive model hvor vi gør lidt og den store udgave hvor vi opretter security og får ledelsen til at være servicepersonale der går med salgsvognen langs stolerækkerne.

 

Foredraget består som udgangspunkt af to dele af (”take off” og ”landing”) af hver 45 minutters varighed med en pause imellem, men er jeres tid sparsom så lad os i fællesskab finde frem til hvilke dele i foredraget der har netop dine deltageres interesse.

OM FOREDRAGENE

10 - 5000 deltagere. 

1/2 - 2 timers varighed

Foredrag i Danmark

Foredrag på dansk og engelsk

OM LARS HENRIK NIELSEN

Lars Henrik Nielsen er foredragsholder, underviser og forfatter. Og så er han helt tosset med Titanic. Han er uddannet indenfor psykologi og filosofi og arbejder til dagligt som rådgiver for offentlige og private virksomheder indenfor innovation og forandringsprocesser. I 2012 deltog han i en rekonstruktion af Titanics jomfrurejse som markering af 100 året for forliset. Det kom der et foredrag ud af hvor du kan høre nogle af de både kendte og mere ukendte historier om verdens dengang største menneskeskabte og mest moderne bevægelige objekt.

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

  • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten