KONTAKT

HELLE WOLDER

EKSPERT I HJERNEPROCESSER

Der findes en masse viden om, hvordan vores biologi – krop og hjerne - påvirker vores relationer, vores måde at tænke på, vores trivsel og i sidste ende vores indsats på arbejdspladsen. Informationen er bare ofte pakket ind i tykke bøger og svært sprog. Helle gør viden om hjernen og trivsel meningsfuld og lettilgængelig på en vedkommende måde, der er brugbar i praksis.

FOREDRAG

1) HJERNEN PÅ ARBEJDSPLADSEN

Hvor kommer hjernen fra, hvordan fungerer den og hvilken rolle spiller den på det moderne arbejdsmarked? Hør om, hvordan hjernens processer påvirker vores evne til at klare de krav om omstillingsparathed, fleksibilitet og udvikling, som arbejdsmarkedet i dag stiller til deres medarbejdere. 

  • Hvorfor falder en del medarbejdere tilbage i gamle vaner selvom HR-afdelingen har kørt et stort kulturforandringsprojekt? 

  • Og hvorfor kan samarbejdet mellem afdeling A og B bare ikke komme på skinner, selvom chefen har bestemt, at alle skal deltage i et positivt samarbejde? 

Svarene findes i hjernen - og ved at blive klogere på de komplicerede processer kan du også i højere grad styre din dag på arbejdspladsen.

Foredraget udbydes også som en workshop på 1-6 timer.

2) ROBUSTE MEDARBEJDERE

Robusthedsbegrebet har været meget i vælten de seneste par år. Arbejdsgiverne vil gerne have robuste medarbejdere, medarbejderne vil gerne være robuste, og nu er der kommet en modbølge, hvor begrebet er blevet kritiseret for at dække over, at medarbejderne skal kunne klare alt for meget.

I foredraget går vi bag om robustheds-begrebet og ser på, hvad forskningen siger om at være robust - det handler nemlig ikke om at skulle kunne klare alt (og for meget), men om en række faktorer der gør, at vi trives bedre i hverdagen og dermed er mere tilbøjelige til at kunne håndtere udfordrende situationer. 

Der er tips og tricks til at arbejde med sin egen eller organisationens robusthed - på den gode måde.

 

​Foredraget udbydes også som en workshop på 1-6 timer.

OM FOREDRAGENE

10 - 1000 deltagere. 

1/2 - 2 timers varighed

Foredrag i Danmark

Foredrag på dansk og engelsk

OM HELLE WOLDER

Helle Wolder er cand.mag, certificeret coach, mental robusthedstræner og erfaren underviser, foredragsholder og facilitator. Hun har i mange år arbejdet som konsulent indenfor det offentlige med emner som sundhed, ældre, børn og uddannelse. Driver Konsulentfirmaet Helle Wolder.

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

  • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten