KONTAKT

 • Black Facebook Icon
 • Black LinkedIn Icon

HEIDI MØLLER

EKSPERT I GÅTURE

At gå en tur er en simpel og effektiv metode til at skabe en mere dynamisk, velfungerende og effektiv organisation. Blot 10 minutters gang styrker hukommelsen, koncentrationen og kreativiteten, samtidig med at det dæmper stress og konflikter. Heidi gør det nemt at implementere gåture som en del af en effektiv arbejdsdag. 

FOREDRAG

1) DÆMP STRESS OG KONFLIKTER PÅ ARBEJDSPLADSEN - MED EN GÅTUR

Forskning viser, at gåture er en effektiv metode til at dæmpe stress og mindske konflikter på arbejdspladser. 

Stressede medarbejdere laver oftere fejl, har flere sygedage og har en kortere lunte, som kan føre til konflikter. Det påvirker både den stressede og resten af medarbejdernes trivsel og motivation for at møde på arbejde.

Det er desuden dokumenteret, at hjernen påvirkes af forskellige biokemiske reaktioner, når man bevæger sig, og det skaber større overskud og trivsel. 

Regelmæssige raske gåture som en del af arbejdsdagen kan forbedre humøret og sundheden, samtidig med at det modvirker stress, silo-tankegang, konfliktoptrapning og mange livsstilssygdomme. 

Gennem et foredrag med eventuelt tilhørende workshop giver Heidi inspiration, råd og konkrete værktøjer til at optimere arbejdsmiljøet i jeres virksomhed ved at indtænke gåture i arbejdsprocesserne.

Alle kan gå en tur – men her handler det om at få det gjort og derefter trække de arbejdsmæssige benefits, der naturligt lægger sig i kølvandet af denne handling.

 

Foredraget giver jer:

 • konkrete redskaber til at øge den kreative proces

 • hands-on værktøjer til at optimere møder i virksomheden 

 • indsigt i at skabe gode relationer mellem medarbejderne og derved øge arbejdsmiljøet

 • 12 virkelig gode grunde til at gå med jeres kollegaer

 • et humørfyldt og energigivende boost

 

Foredraget kan tilrettelægges med indlagt ’Gå mig glad’- gåtur, så I kan mærke effekten på egen krop.​

 

Gennem workshoppen får I:

 • indsigt i gåture, der kan anvendes i virksomheden

 • konkrete redskaber, så I er klædt på til at lave egne gåture

 • mulighed for at planlægge og afprøve ideer til gåture

 • en aktiv og varierende dag, hvor I ikke kun sidder stille og lytter

 • ny energi, viden og motivation til at fortsætte gåturene i jeres virksomhed

2) SKAB KREATIVITET OG DYNAMISKE MØDER GENNEM EFFEKTIVE GÅTURE

En aktiv krop kan hjælpe dine medarbejdere med at få et bedre kreativt flow til gavn for virksomheden.

Når man bevæger sig, kommer der mere blod og ilt til hjernen, og det er videnskabeligt bevist, at det styrker koncentrationen og hukommelsen. Sidder medarbejderne derimod ned og taster på en skærm uden at røre sig, vil den kreative proces blive bremset, fordi medarbejderne ikke får den rette energi til at tænke kreativt og konstruktivt.

Giv medarbejderne mulighed for at bruge kroppen, når de skal bruge hovedet, så hjernecellerne får de bedste betingelser. Det gavner både medarbejdernes arbejdsindsats og virksomhedens bundlinje.

Strukturerede gåture er desuden en effektiv metode til at dele viden, brainstorme og ideudvikle. Når medarbejderne går side om side på tværs af afdelinger, fagligheder og jobfunktioner, får de naturligt indsigt og kendskab til deres kollegaers opgaver og udfordringer. Det kan både skabe en større vidensdeling, men også en større forståelse for andres behov, hvilket kan mindske potentielle konflikter. Som bonus, kommer medarbejderne til at lære hinanden bedre at kende, hvilket styrker fællesskabet på arbejdspladsen.

OM FOREDRAGENE

5 - 400 deltagere (workshop max. 25)

1/2 - 4 timers varighed

Foredrag i Danmark

Foredrag på dansk

OM HEIDI MØLLER

Heidi Møller er professionel walker og stifter af virksomheden ’Gå mig glad’. Hun har siden 2015 levet af at inspirere virksomheder og organisationer til at gå mere. Heidi inviterer ledere og deres medarbejdere til at bruge gåture som en aktiv, effektiv og værdiskabende del af deres arbejdsgange.

KONTAKT HEIDI MØLLER

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

 • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten