GIOVANNI NIESE

EKSPERT I LINKEDIN

Hvordan går man fra at være en ”nobody” til en ”somebody”?

Jeg underviser virksomheder, iværksættere, privatpersoner og studerende i, hvordan de går fra, at være en "nobody" til "somebody".

Ved udelukkende at bruge LinkedIn som brandingsplatform, gik jeg på ét år fra at være en ”nobody”, til den ”somebody” som bliver hyret af virksomheder og uddannelsesinstitutioner til at gøre det samme for dem.

 

Jeg har en hands on og meget praksisnær brug af LinkedIn. Mine metoder er afprøvet på egen hånd, og jeg har begået næsten alle de fejl, der er at begå på LinkedIn – og netop derfor er jeg i dag en af landets førende LinkedIn eksperter.

FOREDRAG

Fra det sekund du møder et andet menneske, så begynder din branding. Dit kropssprog, tonalitet, ordvalg, attitude mm. udsender signaler som bliver afkodet af modparten. Disse fortolkninger er defineret af modpartens egne opfattelser af den virkelighed, som vedkommende opfatter verden på.

 

Tilsvarende gør det sig gældende på de digitale medier, hvor det skrevne og/eller sagte ord, videoklip mm. er med til at skabe et billede af dig eller din virksomhed. Om du er jobsøgende, iværksætter, virksomhed eller studerende, så er det afgørende for dig, at du ved, hvordan du bedst kan præsentere dit brand, så du får jobbet, de rette sponsorer, nye kunder mm. 

Fra en "nobody" til "somebody" indeholder:

  • Hvad er LinkedIn?

  • Hvad er personlig branding?

  • Hvordan går man fra en ”nobody” til en ”somebody”?

  • Hvordan skal man kommunikere sine budskaber, og dermed skabe sit brand?

  • Faldgruberne ved personlig branding

  • Hvad er social selling / relationssalg ​

40 – 90 min varighed. Kan også udbydes som workshop på mellem 3-6 timer

1) Fra en ”nobody” til ”somebody” - Personlig branding på LinkedIn 

KONTAKT

  • Black LinkedIn Icon

OM FOREDRAGENE

5 - 500 deltagere. 

40 - 90 minutters varighed

Foredrag i Danmark

Foredrag på dansk og engelsk

OM GIOVANNI NIESE

Giovanni Niese har mere end 20 års erfaring inden for ledelse, salg og coaching. Han bliver betegnet som en af landets førende LinkedIn eksperter, og er en efterspurgt foredragsholder. Med varme, humor og nærvær tager han publikum med på en rejse, som har til formål at udfordre, inspirere og motivere deltagerne.  

PODCASTS

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

  • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten