FOREDRAGSGUIDEN

FOREDRAGSHOLDERE PÅ FOREDRAGSTJENESTEN.DK

Kenneth er et moderne renæssancemenneske, der krydsbestøver mange verdener i hans virke som kendt international forfatter, foredragsholder, ledelsesrådgiver og læringsdesigner.

KENNETH MIKKELSEN

EKSPERT I DANNELSE

Fysisk rammesætning, hvor konferencelokalet ændres til en travl lufthavn og mødelokalet får et koldt skvulp 100 år gammelt Atlanterhav. Hvad kan læres af Titanics tragiske jomfrurejse i forhold til nutidens begejstring for alt hvad der er nyt?

LARS HENRIK NIELSEN

EKSPERT I TITANIC

Kan du lære at ”Nudge” andre – og opdage hvornår du selv bliver ”Nudged”? Hvad er Nudging og hvordan virker det? Få Nudging forklaret så det er til at forstå og få værktøj så du også kan begynde at bruge Nudging overfor dine kollegaer og kunder.

NIELS ADOLFSEN

EKSPERT I NUDGING

Managing Director, Speaker & Co-author of "Return of the Vikings - Nordic Leadership in Times of Extreme Change". Chris is American / Danish national with a unique "outsider on the inside" perspective to Nordic Leadership.

CHRIS SHERN

EKSPERT I VIKING LEADERSHIP

Søvn er vores vigtigste kilde til et godt liv. Søvnens påvirkning på vores helbred, hukommelse, kreativitet og glæde er meget stor. Men de fleste af os sover for lidt og for dårligt – og vi ved ikke hvad vi skal gøre for at skabe en bedre nattesøvn!

THOMAS MUNKSGAARD

EKSPERT I SØVN

En ærlig, sprudlende og seriøs energi gør, at Anita brænder igennem. Ægthed er nøgleordet og da hun ønsker at udfordre, udvikle og gøre en reel forskel, vil du altid få lette værktøjer med hjem fra hendes foredrag. Tag hvad du kan bruge og lad resten ligge.

ANITA H. MIKKELSEN

EKSPERT I LIVSKUNDSKAB

Thomas skaber transformation i teams og individer, gennem konkrete redskaber og fælles oplevelser. Værktøjerne er funderet i litteraturen om mentalisering, følelsernes intelligens og den positive psykologi. Temaet er succesfuld kommunikation.

THOMAS DYBRO

EKSPERT I MENTALE PROCESSER

Erhvervspsykolog, stresscoach og komiker. Andrea omsætter komplekst stof til menneskesprog, skræddersyr vinklen og engagerer deltagerne. Alle kan få gavn af mindfulness (åbent opmærksomt nærvær) gennem Andreas pragmatiske tilgang og øvelser.

ANDREA KLINKBY

EKSPERT I MINDFULLNESS

Vi øger vores præstationsevne og vores feelgood følelser ved at befinde os i – og bevæge os i – rum som er smukke og som bare virker rigtige. Kan hjerterum betale sig? Kan rum give en større produktivitet og være understøtende i forhold til funktioner?

CARSTEN GJØRTZ

EKSPERT I ARKTITEKTUR

Hvordan forandrer du slidsomme samtaler til dialoger, som du ikke ville have været foruden? Lær mere om dialogens spilleregler og få blik for de mange valg, vi gør for at lykkes med at skabe flow i vores samarbejde.

BERIT MIKKELSEN

EKSPERT I DIALOG

Kickstart en konference eller en virksomhedsdag. Vi kender alle fornemmelsen af, at det først er efter frokosten, at man føler sig tilpas i en ny forsamling. Med specielle greb og øvelser sættes scenen, så alle føler sig inkluderet fra starten af mødet.

SIMONE L. ANDERSEN

EKSPERT I RELATIONER

Hvad kan de som klarer sig bedre end andre - og kan vi lære det? Positiv Psykologi - bliv klog på videnskaben der undersøger menneskelig trivsel.

CHRISTIAN JENSEN

EKSPERT I POSITIV PSYKOLOGI

Hør et foredrag om Bitcoins og bliv klogere på hvad den lille mønt med de store udsving kan bruges til, og ikke mindst hvad skal man passe på? Forstå magien og prøv eventuelt at købe dine første Bitcoin. Svend har handlet bitcoins i flere år og bruges ofte som ekspert på området.

SVEND PEDERSEN

EKSPERT I BITCOINS

Efter mere end 17 år på bunden af flasken fik jeg i 1999 hjælp til at slippe fri af alkoholens lænker og arbejder i dag med forebyggelse og behandling af alkoholisme. Har holdt foredrag siden 2005.

ANNA MARIA AGGERHOLM

EKSPERT I MISBRUG

Tore Vesterby er passioneret Japan elsker. Han har i mere end 30 år boet og rejst i Japan og er bl.a. optaget af, hvad danske virksomheder og medarbejdere kan lære af den specielle japanske høflighedskultur.

TORE VESTERBY

EKSPERT I JAPAN

Ulrik Nerløe har udviklet en filosofi indenfor ledelsestransformation, som kan ændre en organisations trivsel, performance og sammenhold på mindre end 15 måneder! Ulrik coacher ledere i verdens største virksomheder og organisationer og holder foredrag verden over.

ULRIK NERLØE

EKSPERT I SELVUDVIKLING

Rikke Maj Thauer er kendt for sin solide erfaring og har gennem de sidste 15 år uddannet og holdt foredrag for tusindvis af ledere og medarbejdere i stresshåndtering og psykisk førstehjælp.

RIKKE MAJ THAUER

EKSPERT I STRESS

Det er en stor force - som medarbejder, arbejdsløs eller nyuddannet - at have ”humanitært arbejde” på sit cv. Det samme gælder virksomheder – viser du samfundssind, så står dørene åbne! Jeg har selv prøvet det, og oplevet hvilke muligheder det gav min virksomhed og mig.

TINA HAMMERSTRØM

EKSPERT I GADEBØRN

Levende og engageret giver ledelsesrådgiveren Henrik ny inspiration til at øge eksekverings-kraften i din virksomhed. Med glimt i øjet siger han tingene ligeud og tager fat, hvor det kan gøre lidt ondt. Det skal der ofte til for at flytte noget!

HENRIK SPECHT

EKSPERT I EKSEKVERING

Nogle projekter virker umulige at gennemføre, men alt kan lade sig gøre. Malene er en anmelderrost forfatter og foredragsholder. som hjælper arbejdsgrupper og virksomheder med at nå deres mål.

MALENE WILKEN

EKSPERT I FORANDRING

Heidi Møller er professionel walker og stifter af virksomheden ’Gå mig glad’. Hun har siden 2015 levet af at inspirere virksomheder og organisationer til at gå mere.

HEIDI MØLLER

EKSPERT I GÅTURE

Enkle budskaber der fænger i møder og i samtaler og på scenen. Greb der giver mere indflydelse, bedre resultater, større respekt og anerkendelse. Begrebet ”Enkelhed” bliver en af fremtidens centrale styrker i vores meget omtumlede virkelighed.

POVL HENNINGSEN

EKSPERT I KOMMUNIKATION

Mentalpilot og tankelæser. Har hele sin karriere studeret hvordan hjernen kan påvirkes og bevidst bruges til at påvirke andre mennesker positivt.

MIKKEL GUNDERSEN

EKSPERT I TANKELÆSNING

Hvorfor falder en del medarbejdere tilbage i gamle vaner efter et kulturforandringsprojekt? Og hvorfor kører samarbejdet mellem medarbejderne ikke, som chefen siger, det skal? Svaret findes i hjernen!

HELLE WOLDER

EKSPERT I HJERNEPROCESSER

Nye øjne ser nye muligheder! Jeg er dygtig til at se hullerne i osten og få osten til at vokse, så alle får mere. Jeg hjælper organisationer med at optimere værdikæden og vende røde tal til sorte. Ønsker I at skabe triplewin?

NANNA PALUDAN FELD

EKSPERT I VÆRDIKÆDER

Fælles for virksomheder og familier, der har overskud – menneskeligt og økonomisk – er, at de har et særligt mindset og en ambitiøs strategi, som de lykkes med. Bo, der er kendt for værktøjerne Strategi på 1 side og FamilieStrategi®, deler gerne opskriften på overskud med jer.

BO BRESSON

EKSPERT I OVERSKUD

Hvor meget er dine personlige data egentlig værd? Snart vil du og andre danskere kunne sælge sundhedsdata og andre personlige oplysninger til højstbydende. Få sat beløb på dine data!

MOGENS NØRGAARD

EKSPERT I TEKNOLOGI

Foredragsholder, erhvervscoach, stress ekspert, virksomhedsudvikler og bestyrelsesmedlem. Jeg var en succesfuld virksomhedsejer – men balancen røg og jeg mistede grebet om mit liv. Men det der ikke slog mig ihjel gjorde mig stærkere!

RICHARD LØWE

EKSPERT I BALANCE

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

  • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten