KONTAKT

  • Black LinkedIn Icon

CHRISTINE GOUCHAULT 

EKSPERT I SALG

Jeg hjælper nystartede selvstændige og etablerede større virksomheder med at få kunder. Jeg har en holistisk tilgang til salg og arbejder både med dit mindset og kommunikation, dine kundernes behov, din strategi og konkrete handleplaner såvel offline som online.

FOREDRAG

1) Salg for ikke sælgere - fra kundejagt til tiltrækning

Der er mange myter og misforståelser omkring salg, og de fleste har mødt den irriterende sælgertype, som er pokkers svær at slippe af med, og vil nødig selv skulle være sælgeren, der pådutter andre noget og bliver mødt med afvisninger. Heldigvis er det muligt at sælge, så det føles naturligt for begge parter og virker som om at kunderne kommer af sig selv. Bliv klogere på salgspsykologi og find ud af, hvordan du får andre til at sige ja til det, du tilbyder - uden at gå på kompromis med dig selv og dine værdier.

Salg for ikke sælgere - fra kundejagt til tiltrækning indeholder:

​​​

  • Misforståelserne: Hvorfor sælgere har et dårligt ry og at de fleste hader at sælge

  • Fejlene de fleste begår

  • Når kunderne kommer af sig selv: grundelementer i godt salg, der virker både offline og online

  • Dig selv i rollen som sælger - få et afslappet forhold til salg.

 

Foredraget krydres med relevante cases og små øvelser

Målgruppe: For personer, der gerne vil hjælpe andre, gøre en forskel eller yde god service, men ikke kan lide at være anmassende eller påtrængende. Typisk selvstændige eller ansatte, der skal sælge for at lykkes i deres job, men allerhelst vil være fri.

Foredraget kan efter aftale også laves om til hel- og halvdags workshoppe, og skræddersys til virksomhedens specifikke behov.

2) Når virkeligheden er en anden

Der findes mange bøger og spændende teorier omkring salg og markedsføring. Desværre er der ofte langt fra teori til praksis, hvilket kan give store frustrationer, færre kunder og spildte markedsføringskroner. Christine Gouchault har over 13 års erfaring med salg og markedsføring lige fra benhård kold b2b kanvas til online strategier. I dette foredrag laver hun koblingen mellem teori og praksis, og sætter lys på nogle af de uvaner, der bremser vores resultater.

 

Foredraget er krydret med sjove cases og konkrete råd til løsninger til, der virker i praksis.

 

Målgruppe: selvstændige, salgs- og marketingsledere og chefer, virksomhedsejere.

 

Foredraget kan efter aftale også laves om til hel- og halvdags workshoppe, og skræddersys til virksomhedens specifikke behov.

OM FOREDRAGENE

Ubegrænset (max 35 personer til Workshops)

1/2 - 2 timers varighed

Foredrag i Danmark og Europa

Foredrag på dansk, engelsk og fransk

OM CHRISTINE GOUCHAULT

Christine Gouchault er forretningsrådgiver, forfatter og ejer af Mors Business. Hun har mere end 13 års professionel erfaring med salg, markedsføring og forretningsudvikling, samt en mastergrad i kommunikation og certificeringer som business-, life- og master coach.

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

  • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten