KONTAKT

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

BERIT MIKKELSEN

EKSPERT I DIALOG

Berits foredrag bygger på mere end 20 års erfaringer med træning af personalegrupper i samarbejde, dialogtræning og konfliktløsning. 

 

Erfaringerne fra praksis er en vigtig brik i udviklingen af hendes koncept om Dialogens landskab og de medfølgende værktøjer (kort og spil). Konceptet lægger vægt på betydningen af vores sprogbrug, kombineret med en forståelse for hvordan vores hjerne virker, når vi er sat under pres. 

 

Berits foredrag og kurser handler om hvordan vi får øje på de valg og muligheder vi har for at blive i en dialog, kendetegnet ved respekt, nysgerrighed og omtanke, - særligt, når der er meget på spil, følelser er i kog, tonen er barsk og sproget bebrejdende, nedsættende og fordømmende. 

FOREDRAG

1) DIALOGENS LANDSKAB - HVILKEN SLAGS SAMTALE TJEKKER DIT ORDVALG DIG IND PÅ?

Kender du det – at ord og vendinger hurtigt kan gøre en svær situation værre, bringe os ud af balance og forsvarsmekanismerne i spil? Sker det, så går samspillet typisk ud over nogen, det mærkes i relationerne, i rummet - og den dialogiske arena lukker ned på et splitsekund.

 

Vores sprogbrug rammesætter HVAD vi taler om, men dagsordenssætter også HVORDAN vi får talt sammen.  Sprog udtrykker tanker, men sprog former også tanker. Tanker bliver til handlinger, som træder stier til vaner og mindset. 

 

I dette foredrag fortæller Berit om konceptet Dialogens landskab. 

Du får konkret vejledning på 4 enkle greb du kan bruge med det samme, og som har afgørende betydning for hvilken slags samtale dine ord tjekker dig ind på.

 

Foredraget tilbydes også som workshops/ træningsdage for personalegrupper, med en varighed på 1-4 dage

OM FOREDRAGENE

10 - 45 deltagere. 

1 - 2 timers varighed

Foredrag i Danmark

Foredrag på dansk

OM BERIT MIKKELSEN

Berit Mikkelsen, underviser, udviklingskonsulent, projektleder og foredragsholder, har siden 1994 arbejdet med Nonviolent Communication, tilknyttet det international netværk Center for Nonviolent communication. Driver nu Compassionfokuseret Dialog, hvor hun sætter fokus på sproget betydning.

 

Berit har erfaring med personaletræning og udvikling af uddannelsesforløb særligt for personalegrupper i det pædagogiske, social- og sundhedsfaglige regi. Hun er bachelor i psykologi, DP. i projektledelse med fokus på gruppe og organisationspsykologiske forandringsprocesser og har en master i netværk- og relationskompetence (ÅBEN DIALOG). 

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

  • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten