KONTAKT

  • Black Facebook Icon

ANDREA KLINKBY

EKSPERT I MINDFULNESS

Mindfulness træner vores opmærksomhed i at være her og nu, så vi kan handle hensigtsmæssigt og undgå bl.a. stress og kassetænkning. Mindfulness stormer frem, da det giver os værktøjer til at være de kreative, engagerede, selvstændige individer, vi naturligt er. Det har moderne virksomheder brug for.

FOREDRAG

1) PRAGMATISK MINDFULNESS

Hverdagen giver os uanede muligheder for at træne mindfulness (åbent opmærksomt nærvær), så vi bliver bedre til at styre vores opmærksomhed, prioritere, bevare overblikket og restituere.Mindfulness øger trivsel og effektivitet og forbedrer evnen til at tænke ud af boksen og samarbejde. Alle kan bruge mindfulness – også dem, der ikke har tid, evne eller lyst til at meditere.

 

I Andreas foredrag, workshops og kurser undervises i de væsentligste principper, teori og forskning bag mindfulness. Der arbejdes aktivt med øvelser, da mindfulness skal opleves og trænes. Pragmatisk mindfulness udvikles i dialog, hvor værktøjerne tilpasses gruppens behov. Der kan fx være fokus på, hvordan en medarbejder eller et team bliver bedre til at tackle udfordringer, forandringer og nutidens accelererede livs- og arbejdsform. Hvordan et team sammen kan arbejde mere mindful og skabe nye vaner fx mikropauser, refleksion mellem stimulus og respons, start på møder, skift mellem aktiviteter, håndtering af forstyrrelser og støj… 

 

Deltagerne vil kunne arbejde videre på egen hånd, da de får adgang til mere end 50 online meditationer guidet af Andrea. 

 

Efter aftale kan der indgå mere eller mindre stof om stress i foredraget.

 

Hvor dybt ind under huden vil I have mindfulness? 

  • 20 min: I får en ide om, hvad mindfulness er og kan

  • 2-4 timer: I introduceres til grundlæggende værktøjer og øvelser, som I vil kunne arbejde videre med

  • ½ dag + 2 timer en måned senere: I kan skabe varige forandringer, da nyt stof bliver til nye vaner gennem lektier, afprøvning og justering

  • 8 x 2 timer: En plads på et 8-ugers kursus kan ændre liv​

2) STANDUP OM STRESS, TRIVSEL OG PSYKISK ARBEJDSMILJØ

Efter mange år som kognitiv terapeut finder Andrea det temmelig ørkesløst at behandle folk én efter én og sende dem retur til nogle strukturer, der gør mange syge.

 

Andrea har derfor kombineret undervisning og standup, så hun ’info-tainer’ om alvorlige emner som stress, psykisk arbejdsmiljø og trivsel. Fordi vi lærer bedre med et smil på læben, og fordi hun bliver hørt i fora, som normalt ikke nås af psykologer. Dermed kan der forebygges og gribes ind tidligere og bredere. 

 

Humor med bagtanke: Andreas humoristiske tilgang kan til næste julefrokost eller konference på samme tid underholde og give stof til eftertanke. Måske redder I tilmed nogle deltagere fra stress-epidemien. 

 

Komikken kan stå alene eller agere intro og afslutning til foredrag, workshop eller gruppearbejde om fx stress, mindfulness, trivsel og samarbejde.

OM FOREDRAGENE

5 - 200 deltagere. 

1/2 - 2 timers varighed

Foredrag i Danmark og udlandet

Foredrag på dansk og engelsk

OM ANDREA KLINKBY

Mindfulness-instruktør, erhvervspsykolog, coach, komiker og erfaren underviser. Kognitiv terapeut og medstifter af Ballerup Psykologhus. Arbejder med mindfulness, stress og forandringer i mennesker og virksomheder – især med forebyggelse og implementering af proaktive og robuste arbejdsformer.

FOREDRAGSTJENESTEN

KONTAKT

+ 45 26 16 18 18

  • Facebook - White Circle

© Foredragstjenesten